Sunday, October 23, 2011

Poulsen stadig i føring


Tredjesidste omgang af årets verdensmesterskab for standardvogne er netop overstået på Suzuka banen i Japan.
Første løb, med den rullende start, var præget af kaos og mange afkørsler i de første sving. Poulsen kom udenom og kørte sig fra startplaceringen som nr. 13 til nr. 5. Det er eftersigende nærmest umuligt, at overhale på Suzukabanen og det bar begge løb også præg af... Poulsen holdt placeringen som nr. 5 løbet ud lige bag Yvan Muller.
Efter denne weekend, med henholdsvis en anden- og femteplads i de to løb er, Poulsen stadig i føring af Yokohama Trophy - verdensmesterskabet for privatkørere! Han samlede 12 point på kontoen og er nu på 111 point foran nummer to Michelisz med 104 point. Der er nu fire løb tilbage i henholdsvis Kina og Macau, som køres indenfor den næste måned - så det bliver et travlt og spændende efterår for Poulsen Motorsport. Yokohama er som bekendt hovedsponsor for WTCC og privatmesterskabet - og det er blandt andet dem, der gør det muligt for de private teams at deltage. WTCC er meget stort i Japan og der er en kolosal opbakning og interesse fra publikum og medier.

Saturday, October 22, 2011

Tæt trafik på Suzuka...


Der var tæt trafik på den korte Suzuka bane i dagens tidtagning.
Det var rigtig tæt, men Poulsen må desværre nøjes med en startplacering som nr. 13 til morgendagens løb. Poulsen har kørt fine tider på banen og er fortrøstningsfuld trods tidtagningen, og som bekendt er intet afgjort før det ternede flag! Vi krydser fingre for et par gode løb i morgen :)
Poulsens lille lykkeamulet hepper hjemmefra denne gang... Det går løs kl. 7.35 og 8.50 dansk tid. Eurosport sender LIVE fra kl. 07.15

Thursday, October 20, 2011

Vi skylder en opdatering...


Efter en fantastisk succes (og lidt held) i Valencia generobrede Poulsen føringen af Yokohama Trophy. Det blev til to sejre i Valencia og dermed en rigtig god afslutning af de europæiske løb af årets WTCC. Nu små to måneder senere går det løs igen. Denne weekend i Japan - Suzuka - som er en ny bane i WTCC regi.
Vi krydser fingre for en rigtig god weekend for Poulsen og teamet.