Friday, October 29, 2010

Så går det løs i Japan...

r

I denne weekend løber sæsonens andet sidste WTCC løb af stablen i Japan. For fem uger siden blev alt pakket sammen i Valencia og er i løbet af ugen blevet pakket ud og gjort klart til weekendens løb.
Kristian har kørt en gang tidligere på den 3,7 km lange bane - OKAYAMA INTERNATIONAL CIRCUIT - ved sidste års WTCC, hvor han kørte for Liqui Moly Team Engstler.
I år har han med stor succes sit eget team bag sig.
Fredag er gået med den første træning af 30 min, hvor teamet og Kristian havde et godt set-up til banen, hvilket resulterede i en samlet placering som nr. 13 og anden hurtigst blandt privatkørerne.
Lørdag køres endnu to x 30 min træning før tidtagningen kl. 8.30 dansk tid. Træningen foregår i nat men vi andre sover...
Søndagens to løb køres og vises på eurosport henholdsvis kl. 6.15 og 7.45 dansk tid - så det er for de morgenfriske denne gang.
Warm up kl 5.45 - for dem, som lige er kommet hjem fra byen.
Husk at vi skifter til vintertid natten mellem lørdag og søndag - uret en time tilbage!