Sunday, August 1, 2010

Et skridt frem og to tilbage...Andet løb på den tjekkiske racerbane i Brno startede rigtig godt for Poulsen, men allerede på første omgang blev han kørt af – første gang – og måtte endnu engang kæmpe sige op gennem feltet. Og det gjorde han...helt op på en 13. plads hvor han længe ligger og kæmper med Ivan Muller. Hernandes og Engstler kører sammen foran Poulsen og Muller og Poulsen kan ikke undgå at ramme Franz da han kører af banen og desværre må udgå. Herefter er det forfra igen for Poulsen, hvis bil efterhånden er hårdt ramt. Han kæmper sig igen op gennem feltet og kommer også forbi Bennani...næsten. Poulsen er forbi, men Bennani giver ikke den plads han skal og kører Poulsen af. Det bliver desværre enden på årets WTCC i Brno for Poulsen. Efter løbet får Bennani en straf pga. afkørslen af Poulsen der sætter han 30 sek. bagud og 10 positioner i de næste to løb.

Poulsen vinder race 1


Race 1 i Brno var som sagt fyldt med spænding... og denne gang faldt det ud til Poulsens fordel. O'Young der kørte først over stregen i privatcuppen med Poulsen lige i hælene er efter løbet blevet idømt en straf, der gør at Poulsen tager førstepladsen... og en samlet placering som nr. 8.

Høj spænding i Brno


Efter en fantastisk start, hvor Kristian fløj forbi de forankørende var han helt oppe på en 5 plads. Der var enorm trafik på første omgang og bilerne fløj omkring hinanden. Her kommer Poulsen desværre i en sandwich med Gené og Coronel, der herefter må udgå. Heldigvis kan Poulsen køre videre, men er nu helt nede på en 18. plads. En safety car periode giver Poulsen en ny chance, hvor feltet bliver samlet. Nu skal der kæmpes for at komme op gennem rækkerne... og kæmpet bliver der. Poulsen formår med en fantastisk fart i bilen at køre sig helt op på en samlet 9. plads lige bag O'Young der tager 8. pladsen og førstepladsen i privatcuppen.
Nu gælder det andet løb, hvor Poulsen starter 9'er...