Monday, June 21, 2010

Stemning fra løbsdagen på Zolder


Andet løb på ZolderPoulsen startede 12 i andet løb på Zolder - en generel position som han holdt hjem, men løbet var af den grund ikke uden kamp og spænding. Gennem hele løbet kæmpede Hernandes, Coronel og Poulsen om placeringerne. Desværre kom de to konkurrenter forbi og trods stort pres lykkedes det ikke Poulsen at erobre førstepladsen igen. I andet løb måtte han derfor "nøjes" med en rigtig flot andenplads. Alt i alt en rigtig succesfuld weekend på Zolder for Poulsen Motorsport - der både fik point på kontoen og en hel bil med hjem... Nu skal der gøres klar til næste løb i Portugal - nærmere betegnet Portimao i Algarve. Det er om små to uger og vi glæder os :)
(Foto: WTCC)

Sunday, June 20, 2010

Sejr til PoulsenAllerede efter anden weekend i WTCC, for Poulsen Motrosport, kunne Kristian stille sig på skamlen og modtage en pokal for en førsteplads i det private mesterskab. Det første løb på Zolder forløb super godt for Poulsen, der startede som nr. 15. Han kom rigtig godt fra start og efter et par omgange fik han overhalet Corthals og lå resten af løbet som nr. 12 generelt og 1 privat. Kristian udtaler efter løbet: "Endelig lykkedes det - det var målet, at komme på skamlen og nu er vi der. Stor ros til teamet - bilen kører fantastisk!"
Nu gælder det andet løb - Kristian starter som nr. 12

Saturday, June 19, 2010

Høje forventninger til morgendagens løb


Dagens to træninger og tidtagningen gik rigtig fint for Kristian og teamet, der virkelig har fundet fart i bilen. Efter tidtagningen udtaler en tilfreds Kristian:
"Desværre lavede jeg en mindre fejl, der kostede et par pladser, men bilen kører fantastisk og jeg er godt tilfreds og ser frem til løbene i morgen. Jeg lå i top 10 indtil et par minutter før afsluttet tidtagning, men det blev til en 15'ende plads og nr. 3 blandt privatkørerne - kun et sekund fra den hurtigste. Det bliver spændende i morgen!"

Friday, June 18, 2010

Stemning fra Zolder